Inschrijven & Tarieven


Tarieven en voorwaarden 2021

Het vaste opvangtarief voor kinderen van 0-4 jaar bedraagt in 2021 per opvanguur: € 5,60.


Dit opvangtarief is inclusief luiers, broodmaaltijd, drinken, fruit en een tussendoortje. Uiteraard houden we rekening met door uzelf meegegeven (speciale) voeding etc. In dit tarief zijn de kosten van gastouderbureau de Vlinder / Via Viela niet inbegrepen.


U hoeft alleen de daadwerkelijke opvanguren te betalen, en (met uitzondering van een wachtdag) géén kosten als uw kindje ziek is, tijdens vakanties of als u een keer een extra dagje thuis wilt zijn met uw kindje.


Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is mogelijk!. Afhankelijk van uw inkomen en werksituatie kost is dagopvang mogelijk vanaf netto ongeveer

€ 1,00 per opvanguur!


Gastouderbureau de Vlinder

Gastouderopvang NIJNTJE is aangesloten bij gastouderbureau de Vlinder in Oisterwijk en Via Viela te Tilburg. Deze gastouderbureau's kunnen voor u bemiddelen bij gastouderopvang. Als u zich rechtstreeks wilt aanmelden bij gastouderopvang NIJNTJE  dan verzorgt een van de gastouderbureau's onder andere het koppelingsgesprek.


Voor meer informatie over gastouderbureau de Vlinder kunt u contact opnemen met bemiddelingsmedewerker Koen Hendriks per mail of via 06-57332120.


De opvang bij gastouderopvang NIJNTJE voldoet aan de eisen die zijn gesteld in het werkplan van gastouderbureau de Vlinder en Via Viela. Daarnaast verzorgt gastouderbureau de Vlinder onder andere de periodieke controles op het gebied van veiligheid en hygiëne en de maandelijke facturatie.


Via de onderstaande linkjes kan de meeste informatie over gastouderopvang via gastouderbureau de Vlinder en Via Viela worden gevonden:


Brochure gastouderopvang de Vlinder: Brochure gastouderopvang


Werkplan gastouderopvang de Vlinder: Werkplan gastouderopvang


Informatiepakket vraagouders: Informatiepakket gastouderopvang


Contactinformatie Via Viela: contact Via VielaDirect inschrijven als vraagouder

Als u zich rechtstreeks wilt inschrijven voor opvang bij gastouderopvang NIJNTJE dan bespaart u bemiddelingskosten!